Trianum

Minder gebruik van fungiciden met Trianum


Bodemziekten kunnen aanzienlijke schade toebrengen aan  planten en zo een gevaar vormen voor de productie en kwaliteit. Om de ziekten op tijd een halt toe te roepen, worden in de land- en tuinbouw fungiciden ingezet. Nadeel is de toenemende resistentie en de effecten op de residu niveaus.

Klik hier voor meer informatie!

Preventieve werking
Behalve correctie met fungiciden kan veel bereikt worden met producten die een preventieve werking hebben. Een  voorbeeld daarvan is Trianum, dat sporen bevat van de nuttige schimmel Trichoderma harzianum stam T-22. Als Trianum op de juiste manier wordt toegepast, ontwikkelen zich schimmeldraden die met de wortels meegroeien en langdurig bescherming bieden.

Sterke plant
Daardoor is de plant beter bestand tegen verschillende ziekten. Afhankelijkheid van fungiciden neemt daardoor sterk af. Bovendien versterkt Trianum de plant en bevordert het de groei.

Geïntegreerde gewasbescherming
Fungiciden zijn meestal niet schadelijk voor Trianum. Veel chemische middelen zijn integreerbaar met Trianum en kunnen soms zelf worden toegepast in een tankmix. 

Meer informatie
Meer weten over Trianum en de combinatie met fungiciden? Lees hier meer over de werking en voordelen van het gebruik van Trianum voor uw specifieke gewas. Direct contact met een expert? Bel of mail naar Koppert Biological Systems, tel. 010-5140444 of info(at)koppert.nl

De producten van Koppert Biological Systems zijn bestemd voor gebruik in de professionele land- en tuinbouw.